Batai, pasiruošę iššūkiams! Adidas TERREX linija. Kaip išsirinkti tinkamus.
Batai, pasiruošę iššūkiams! Adidas TERREX linija. Kaip išsirinkti tinkamus.

Adidas TERREX - tai Premiuim klasės batai skirti ilgiems žygiams, bėgimui nelygiomis vietovėmis ir kitoms aktyvioms veikloms lauke. Jei jums reikia tvirtų, lengvų, patogių batų su kuriais galėsite įveikti bet kokias kliūtis, Adidas TERREX batai yra būtent tai, ko ieškote. Batai sukurti pasitelkus naujausias technologijas kurių pagalba kiekvienas žingsnis taps malonus ir užtikrintas. Skaitykite toliau ir sužinokite kuo pasižymi technologijos naudojamos Adidas TERREX batų linijoje.

  • „Eastrail Mid Goretex“ viršutinė dalis prideda sintetinius sutvirtinimus išilgai kojų pirštų galiukų ir blauzdų, kad padidintų šių batų patvarumą ir bendrą apsaugą.
  • GORE-TEX® membraninis audinys dengia visą tinklelį, kad būtų užtikrintas reikšmingas hidroizoliacijos lygis, naudingas norint išlaikyti kojas sausas, bet kokiomis sąlygomis.
  • „Traxion“ padas pagamintas iš labai tvirtos gumos su pleišto formos smeigės modeliu, kuris padidina sukibimą tiek stačiu, tiek šlapiu reljefu ir pasižymi dideliu atsparumu dilimui.
  • Vidpadis padengtas EVA putų sluoksniu ir papildytas suformuotu kojinės principo įklotu, kad būtų patogiau.

Nuoroda: https://atoria.lt/vaiksciojimo-avalyne/terrex-eastrail-mid-gtx-794

Adidas TERREX, kalnų ir sunkesnių reljefų žygiams skirta avalynė, kuri leis pajusti malonų ėjimą. Solidus bato modelis iš tvirtų medžiagų, papildytų aukščiausios klasės technologijomis.

  • Tinklinis viršus papildytas sintetiniais sutvirtinimais.
  • TPR intarpas pirštų srityje.
  • Vidus tekstilinis, papildomai suformuotas įdėklas.
  • Vidinis padas iš EVA putų - amortizuoja.
  • Guminis protektorius, padas “Continental” suteikia kibumą.

Nuoroda: https://atoria.lt/vaiksciojimo-avalyne/terrex-eastrail-mid-gtx-794

Adidas TERREX vyriški vaikščiojimo batai. Vaikščiojimo batai sukurti siekiant greičio ir komforto vaikščiojant nelygiose vietose. Puikiai tiks ir bėgimo treniruotėms lauko sąlygomis. Patvarus guminis padas garantuoja patikimą sukibimą su šlapiu ir sausu paviršiumi.

Nuoroda: https://atoria.lt/vaiksciojimo-avalyne/terrex-two-802

Internetinėje parduotuvėje atoria.lt rasite platų Adidas TERREX avalynės asortimentą: https://atoria.lt/vyrams/avalyne/vaiksciojimo-avalyne

Drąsiai leiskitės į sunkiausias keliones!

atoria.lt